KONTAKTY

Krabicenavinyly.cz
napište nám

NOVINKY

arr3Out of office / DovolenáOUT OF OFFICE / DOVOLENÁ - 8. 8. 2019 - 19. 8. 2019 - veškeré objednávky a e-maily budou vyřešeny... arr3Velké Really Useful Boxy 35l XL jsou opět sklademDalší várka velkých Really Useful Boxů pro skladování a přepravu LP desek je naskladněna.Chystáme... arr3PF 2019 a dovolená od 22. 12. 2018 do 7. 1. 2019Dovolená od 22. 12. 2018 - 7. 1. 2019. E-shop samozřejmě funguje, ale všechny doručené objednávky... arr3Nový sortiment - Really Usefull BoxesKvalitní plastové boxy používané k uskladnění, přepravě vinylových desek.... arr3Malé 9l Really Useful Boxy jsou opět skladem & doba zpracování a odeslání objednávekMalé 9l plastové boxy pro přepravu či uskladění 7"EP / SP vinylů jsou opět skladem. Na doskladnění... arr3Změna ceny zasílání rozložených LP / 12"LP krabice přes Zásilkovna.czVŠECHNY KRABICE NA POSÍLÁNÍ VINYLŮ - LP / 12"LP - BOHUŽEL PŘESAHUJÍ MAXIMÁLNÍ POVOLENÝ ROZMĚR TUDÍŽ... arr3Dovolená - od 2. 3. 2019 - 10. 3. 2019Od 2. 3. 2019 do 10. 3. 2019 - Dovolená - veškeré přijaté objednávky budou expedovány až po 10. 3.... arr3Opět skladem!Malé 9l Really Usefull Boxy jsou opět skladem... arr3Nová možnost dopravy - za cca 115 Kč až do 40 kgPřipravujeme pro vás nové způsoby dopravy / zasílání objednávek. Již brzy budete mít možnost nechat... arr3Výroba placek / buttonů v šířce 25 mmNově v eshopu možnost objednat a nechat si vyrobit 1inch (cca 2,5 cm v průměru) placky s vaším...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas krabicenavinyly.cz, se sídlem Kpt. Jaroše 571, 281 51, Velký Osek, IČ 04727576. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@krabicenavinyly.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů