KONTAKTY

Krabicenavinyly.cz
napište nám

NOVINKY

arr3Out of office / Dovolená - 22. 10. - 10. 11. 2019Od dnešního dne až do 10. 11. 2019 je sklad a odesílání objednávek mimo provoz.Objednávky přijaté v... arr3Velké Really Useful Boxy 35l XL jsou opět sklademDalší várka velkých Really Useful Boxů pro skladování a přepravu LP desek je naskladněna.Chystáme... arr3PF 2019 a dovolená od 22. 12. 2018 do 7. 1. 2019Dovolená od 22. 12. 2018 - 7. 1. 2019. E-shop samozřejmě funguje, ale všechny doručené objednávky... arr3Nový produkt - PE obaly s zalepovacím proužkem !!!Představujeme vám zbrusu nový produkt, kterým jsou PE obaly na vinyly (LP, 10" i 7"EP) se... arr3Nový sortiment - Really Usefull BoxesKvalitní plastové boxy používané k uskladnění, přepravě vinylových desek.... arr3Out of office / DovolenáOUT OF OFFICE / DOVOLENÁ - 8. 8. 2019 - 19. 8. 2019 - veškeré objednávky a e-maily budou vyřešeny... arr3Malé 9l Really Useful Boxy jsou opět skladem & doba zpracování a odeslání objednávekMalé 9l plastové boxy pro přepravu či uskladění 7"EP / SP vinylů jsou opět skladem. Na doskladnění... arr3Změna ceny zasílání rozložených LP / 12"LP krabice přes Zásilkovna.czVŠECHNY KRABICE NA POSÍLÁNÍ VINYLŮ - LP / 12"LP - BOHUŽEL PŘESAHUJÍ MAXIMÁLNÍ POVOLENÝ ROZMĚR TUDÍŽ... arr3Dovolená - od 2. 3. 2019 - 10. 3. 2019Od 2. 3. 2019 do 10. 3. 2019 - Dovolená - veškeré přijaté objednávky budou expedovány až po 10. 3.... arr3Opět skladem!Malé 9l Really Usefull Boxy jsou opět skladem... arr3Nová možnost dopravy - za cca 115 Kč až do 40 kgPřipravujeme pro vás nové způsoby dopravy / zasílání objednávek. Již brzy budete mít možnost nechat... arr3Výroba placek / buttonů v šířce 25 mmNově v eshopu možnost objednat a nechat si vyrobit 1inch (cca 2,5 cm v průměru) placky s vaším...

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost krabicenavinyly.cz., se sídlem Kpt. Jaroše 571, 281 51, Velký Osek, IČ 04727576,(dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno krabicenavinyly.cz, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@krabicenavinyly.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.krabicenavinyly.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.