KONTAKTY

Krabicenavinyly.cz
napište nám

NOVINKY

arr3Velké Really Useful Boxy 35l XL jsou opět sklademDalší várka velkých Really Useful Boxů pro skladování a přepravu LP desek je naskladněna.Chystáme... arr3PF 2019 a dovolená od 22. 12. 2018 do 7. 1. 2019Dovolená od 22. 12. 2018 - 7. 1. 2019. E-shop samozřejmě funguje, ale všechny doručené objednávky... arr3Nový sortiment - Really Usefull BoxesKvalitní plastové boxy používané k uskladnění, přepravě vinylových desek.... arr3Malé 9l Really Useful Boxy jsou opět skladem & doba zpracování a odeslání objednávekMalé 9l plastové boxy pro přepravu či uskladění 7"EP / SP vinylů jsou opět skladem. Na doskladnění... arr3Změna ceny zasílání rozložených LP / 12"LP krabice přes Zásilkovna.czVŠECHNY KRABICE NA POSÍLÁNÍ VINYLŮ - LP / 12"LP - BOHUŽEL PŘESAHUJÍ MAXIMÁLNÍ POVOLENÝ ROZMĚR TUDÍŽ... arr3Dovolená - od 2. 3. 2019 - 10. 3. 2019Od 2. 3. 2019 do 10. 3. 2019 - Dovolená - veškeré přijaté objednávky budou expedovány až po 10. 3.... arr3Opět skladem!Malé 9l Really Usefull Boxy jsou opět skladem... arr3Nová možnost dopravy - za cca 115 Kč až do 40 kgPřipravujeme pro vás nové způsoby dopravy / zasílání objednávek. Již brzy budete mít možnost nechat... arr3Výroba placek / buttonů v šířce 25 mmNově v eshopu možnost objednat a nechat si vyrobit 1inch (cca 2,5 cm v průměru) placky s vaším...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas krabicenavinyly.cz, se sídlem Kpt. Jaroše 571, 281 51, Velký Osek, IČ 04727576. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Mailchimp
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů